De winnaar van de makkelijke moestuin is bekend!

6 juni 2017

Afgelopen zaterdag, 3 juni, stond Haarlemmermeer Waterproof in tuincentrum Suidgeest met informatie én een winactie waarbij een ‘makkelijke moestuin’ met daarbij het handige boek ‘Oogst uit eigen tuin’ werd verloot. Het plaatsen van een ‘makkelijke moestuin’ is namelijke een leuke en eenvoudige manier om je tuin te vergroenen. De moestuinbak is één vierkante meter, dus je kunt hem overal kwijt. En als je hem op poten zet hoef je niet te bukken! Door tegels te vervangen voor de moestuinbak voorkom je door de sponswerking van de grond al snel het verdwijnen van 850 liter per jaar water in het riool.

De winnaars

Inmiddels is de winnaar bekend! Renate en Rob gaven aan dat ze met een makkelijke moestuin “eindelijk de moestuintjes konden planten”. Inmiddels hebben ze bericht ontvangen en hopen wij dat ze snel aan de slag kunnen met hun eigen moestuin.

Nóg een winactie!

Had je afgelopen weekend geen tijd om naar het tuincentrum te gaan? Dan heb je geluk. Nog t/m donderdag 8 juni kun je ook via de Winactie op de Facebookpagina van NMCX Centrum voor Duurzaamheid kans maken op dit mooie prijzenpakket!