Tuinwedstrijd van start: Wat doe jij met een ton?

19 februari 2018

Is jouw tuin wel waterproof? Ontwerp een waterproof versie van jouw tuin, waarbij een regenton de basis is. Hoe richt je de rest van je tuin in? Met zo’n waterproof tuin raak je beter bestand tegen de steeds vaker voorkomende hevige regenval én benut je het gratis regenwater beter. Een regenton in de tuin voelt misschien als dweilen met de kraan open, maar een waterproof Haarlemmermeer is uiteindelijk het resultaat van alle inspanningen – klein en groot. En je kunt natuurlijk veel meer doen! Wat doe je met het water dat je opvangt? Het opgevangen water in de regenton kun je gebruiken om de planten water te geven als het droog is. Mooi! En verder?

Ontwerp een waterproof tuin en maak kans op geldprijzen tot €2.500,- en regentonnen! Met deze  prijzen kun jij jouw tuin waterproof maken. Meedoen? Mail een plaatje/foto en omschrijving van je ontwerp o.v.v. je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer naar info@haarlemmermeerwaterproof.nl.

Er zijn 2 soorten prijzen te winnen:

  1. Door de jury worden geldprijzen van €2.500,- (hoofdprijs), €1.000,- (tweede prijs), €500,- (derde prijs) verdeeld.
  2. Met een facebook-actie* kun je een regenton van Boomkwekerij Tas t.w.v. €129,-, incl. btw en bezorging, excl. aansluiting winnen.

*LET OP: alleen de likes binnen het album van NMCX tellen.

Meer informatie vind je op de actiepagina. Voor nieuws, tips en een overzicht van de inzendingen: Houd de facebookpagina van NMCX in de gaten! Heb je vragen over deze wedstrijd neem contact met ons op via info@haarlemmermerwaterproof.nl of kom naar een van de evenementen die we in de wedstrijdperiode organiseren:

17 maart – Tuincentrum Suidgeest – Hoveniers staan klaar om al je vragen over een waterproof tuin te beantwoorden. Ook kunnen zij je helpen met het ontwerp door middel van tekendetuin.nl.

24 maart – Gamma Hoofddorp – Hoe sluit je een regenton aan? Kom naar de workshop “regenton aansluiten”!