Gratis wijnmeter bij regenton

Actie: Bestel nu online een wijnvat als regenton op www.tasboomkwekerij.nl/wijnvaten. Vermeld Haarlemmermeer Waterproof in de opmerkingen en u krijgt er een gratis wijnmeter bij. Dit geldt ook als u het wijnvat komt afhalen bij onze vestiging te Nieuw-Vennep. Deze actie geldt tot 31 december 2017. (Gratis bezorging vanaf € 100,-)

Een tweede leven

Tas Boomkwekerij importeert al bijna 10 jaren Franse wijnvaten naar Nederland. Deze wijnvaten hebben 3 á 4 jaar dienst gedaan als wijnvat op een Frans wijnchateau. Het eiken vat geeft in die periode aan de wijn die specifieke houtsmaak waar de Franse wijnen zo om bekend staan. Na een paar jaar geeft het vat deze houtsmaak niet meer af en wordt deze vervangen voor een nieuw vat. Het gebruikte vat is echter nog in een topconditie voor gebruik voor andere doeleinden: De meeste vaten vinden hun weg als regenton maar ook als plantenbak. Regenwater opvangen is 1 van de mogelijkheden om de ‘sponswerking’ van uw tuin te vergroten. Het verkleinen van de bestrating geeft ook een positief effect, bijvoorbeeld door het aanbrengen van beplanting. Voor het milieu snijdt het mes aan 2 kanten. De gebruikte wijnvaten worden opnieuw gebruikt en ook nog eens voor het opvangen van regenwater.

Tas nu ook in Haarlemmermeer

Tas Boomkwekerij heeft in de Haarlemmermeer een vestiging aan de Hoofdweg 1580, te Nieuw-Vennep. Daar kunt u zelf een vat uit komen zoeken. Maar ze komen het wijnvat ook graag bij u thuisbrengen als u dat prettiger vindt. De medewerkers van Tas zijn dagelijks bezig met het adviseren van particulieren en bedrijven over welk wijnvat ze als regenton of plantenbak kunnen gaan gebruiken. Dit helemaal toegespitst op de grote van de tuin en het dak van het huis of schuur. Zij kunnen vaten leveren van 50 tot 600 liter per stuk, desgewenst voorzien van los deksel, kraan en/of geolied met (natuurlijke) lijnolie.

DeelnemenAantal deelnemers:
account_box

Overige projecten

Lees ook