Aandacht voor de nieuwe, groene tuin in Groenrijk Zwanenburg

Zondag 26 maart 2017

Zondag 26 maart is Haarlemmermeer Waterproof aanwezig in tuincentrum GroenRijk Zwanenburg om samen met GroenRijk extra aandacht te besteden aan de nieuwe, groene, natuurlijke tuin. Bezoekers krijgen vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden voor een groene, natuurlijke en waterproof tuin, er wordt een winactie gelanceerd waarbij deelnemers kans maken op een gratis tuinadvies op maat, en er zijn leuke activiteiten voor kinderen.

Wat is er zondag 26 maart te doen in tuincentrum Groenrijk?
Iedereen die toe is aan een nieuwe tuin met minder stenen, is zondag 26 maart van harte welkom in het tuincentrum voor inspiratie en vrijblijvend advies. Er zijn groenspecialisten aanwezig die mee kunnen denken. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor kinderen in de koffiehoek van het tuincentrum. Zo worden er zaadbommen en regenwatermeters gemaakt. De zaadbommen kunnen thuis worden geplant om een kaal stukje grond te voorzien van fleurige planten. Met de regenwatermeter kun je in je eigen tuin meten hoeveel regen er valt. De kleine bezoekers die aan de slag willen met een regenwatermeter kunnen een eigen lege frisdrankfles meenemen.

Win een gratis tuinadvies op maat!
Een tuinadvies op maat kan veel uitkomsten bieden als je niet weet hoe en waar je moet beginnen met een nieuwe tuin. Iedereen met een grotendeels verharde op betegelde tuin die graag een nieuwe tuin wil, kan kans maken op een gratis tuinadvies van één van de specialisten van GroenRijk. Hiervoor start Haarlemmermeer Waterproof een Facebookwinactie die zondag 26 maart wordt gelanceerd in het tuincentrum. De Facebookwinactie is binnenkort ook te vinden op de Facebookpagina van NMCX Centrum voor Duurzaamheid. Deelnemers kunnen t/m 2 april in een reactie aangeven waarom ze graag een nieuwe tuin willen. Uiterlijk 10 april wordt de winnaar bekendgemaakt.