Regentonnen bij de moestuinen

Sinds vorig jaar beheren bewoners van Badhoevedorp een aantal moestuinen op het terrein van de oude A9. Haarlemmermeer Waterproof steunt dit moestuinproject graag! Ook stimuleren wij graag dat bewoners hun eigen omgeving waterproof maken. Koop jij een regenton voor in jouw tuin? Dan doneert Haarlemmermeer Waterproof één ton (maximaal 3 stuks in totaal) aan het moestuinenproject. Met deze regentonnen kunnen jullie al het lekkers dat jullie gaan laten groeien van heerlijk regenwater voorzien! Deze actie duurt tot en met 30 april.

Voordelige aanschaf

Koop een regenton t/m 30 april extra voordelig bij een van onze partners, Tuincentrum Suidgeest of Tas Boomkweekerij.  Bij hen krijg je met kortingscode “A9NMCX” 10% korting en gratis levering op de aanschaf van een regenton naar keuze. Kijk voor meer informatie over de aansluiting van regentonnen op onze website.

Actievoorwaarden moestuintonnen

  • Per aangeschafte ton wordt er 1 ton aan de moestuinen gedoneerd
  • Stuur een kopie van de bon van de aanschaf van de ton naar info@haarlemmermeerwaterproof.nl
  • Haarlemmermeer Waterproof doneert maximaal 3 tonnen
  • Deze actie geldt tot 30 april 2020

Actievoorwaarden kortingsactie bij Tuincentrum Suidgeest en Tas Boomkwekerij

  • Vermeld bij aanschaf van de regenton actiecode “A9NMCX”
  • Bij gebruik van de actiecode, krijg je 10% korting op de aanschaf van een ton en gratis levering
  • Deze actie geldt tot en met 30 april 2020
  • Koop je een ton bij Tuincentrum Suidgeest? Het handigst is om een email te sturen en hierin de bestelling, de actiecode en het leveradres te vermelden. Wil je weten welke regentonnen en aansluitingen zij hebben? Dan kan je het beste even langsgaan of bellen met 0252 675 732.
  • Koop je een ton bij Boomkwekerij Tas? Kies een type uit via de website en stuur hen een email met hierin de bestelling, de actiecode en het leveradres.
Regenton van Tuincentrum Suidgeest
Regentonnen van Tas Boomkwekerij

Wip je mee? Doe mee met het HaKa – editie 2022!

Het watte? Het Haarlemmermeers Kampioenschap Tegelwippen! Een heus kampioenschap in Haarlemmermeer! En het mooie is: iedereen kan meedoen! Ook in 2022 kun je voor het vergroenen van je tuin mooie prijzen winnen! Inschrijven kan t/m 31 oktober 2022, ga naar de actiepagina.

Ga naar de Actiepagina